Home Forum Boeken Registreren Zoeken
    
RSS feed van onze laatste artikelen

Artikelen

Helden

Afgelopen weekend heb ik mijn held ontmoet. Hij had geen cape, geen masker, geen afgetraind lijf en kwam niet gevlogen. Zijn naam is Bernt, hij droeg een spijkerbroek en T-shirt, was kort en dik en ...
Door bootje op maandag 4 juli 2016, 2499x gelezen, 4 reacties.

Normaal

Jaren lang heb ik geroepen dat ik niet normaal was. Als puber en student was ik er trots op niet in hokjes geplaatst te kunnen worden. Als mensen mij eigenwijs vonden beschouwde ik dat als compliment. Uniek zijn was het streven. Als een van de weinige vrouwen op een opleiding vol mannen was dat niet zo lastig. Zelfs als ik niet echt mijn best deed viel ik op. Juist door 'erbij te horen' onderscheidde ik me. Ik was niet als andere vrouwen maar doordat ik vrouw was was ik ook nooit echt zoals de mannen. ... lees verder »
Door bootje op maandag 23 mei 2016, 2526x gelezen, 2 reacties.

Al weken zwemt er een idee rond in mijn hoofd, een onderwerp voor een column. Maar het blijft een vluchtig ding. Het wil zich maar niet omvormen tot woorden, zinnen, alinea's, een begin en een eind, misschien zelfs een grappige clou.
Door bootje op dinsdag 16 februari 2016, 2844x gelezen, 3 reacties.

Grijze haren

Met de dag wordt mijn dochter vrolijker. Schreef ik niet zo lang geleden nog dat ik haar altijd huilend moet achter laten bij het kdv, daar is gelukkig geen sprake meer van. Ze is nu meestal een vrolijk meisje. ..... ... lees verder »
Door bootje op woensdag 2 december 2015, 1552x gelezen, 2 reacties.

Huilen

Mijn dochter moest huilen. Hartverscheurend huilen. En ik kon haar niet troosten. Of wel? Ja, zodra ik haar vast heb is het over. Maar dat deed ik niet, ik hield haar niet vast. Ik liep weg.
Door bootje op maandag 5 oktober 2015, 1537x gelezen, 3 reacties.

Tas vergeten

Ik beschouw mezelf meestal niet als erg georganiseerd. Hoe vaak ik al zonder sleutels buiten heb gestaan terwijl de voordeur dicht was... Dat is niet beter geworden toen ik kinderen kreeg.
Door bootje op zondag 16 augustus 2015, 1357x gelezen, 4 reacties.

Brief aan mijn moeder:

"Lieve mam, Het komt misschien een beetje laat, en misschien vind je het wel volstrekt overbodig. Maar ik wil graag even mijn excuses aanbieden.
Door bootje op vrijdag 19 juni 2015, 1463x gelezen, 2 reacties.

Flessenleed

Ik zit op kantoor. Ik ben er net. En ik weet gewoon alweer dat vandaag geen rustig dagje gaat worden. Ik ben namelijk mijn kolfflesjes thuis vergeten. Niet voor het eerst overigens. Sterker nog, het is al de tweede keer deze week. Twee dagen geleden had ik gelukkig nog 1 flesje, ....
Door bootje op zondag 10 mei 2015, 1483x gelezen, 4 reacties.

Te zwaar? (2)

Ik denk dat ik niet gemaakt ben om zwanger te zijn. Natuurlijk vond ik het ontzettend bijzonder dat er zo'n klein mensje in mij groeide. En natuurlijk heb ik met veel plezier de schopjes en bewegingen gevoeld. Maar het was toch niet echt mijn favoriete 'status' zal ik maar zeggen. Te veel ongemak, te veel dingen die ik niet meer kon doen.
Door bootje op vrijdag 13 maart 2015, 1693x gelezen, 10 reacties.

Te zwaar?

Door bootje op vrijdag 30 januari 2015, 1703x gelezen, 4 reacties.
Volgende
http://www.zwangerschapsforum.nl/index.php?module=pagesetter&func=viewpub&tid=8&pid=373
http://www.meermuurstickers.nl/
http://www.jekindopdefoto.nl/
http://kdvduizendschoon.nl/
http://www.flexwebhosting.nl/index.php/homepage/
http://www.hoppinup.etsy.com/

Wie is online

op het moment geen leden online.

Je bent een anonieme gebruiker. Je kunt je gratis registreren door hier te klikken

Copyright (©) Zwangerschapsforum.nl. Kop-afbeelding: Karin van de Wiel fotografie.
Zwangerschapsforum.nl is proudly hosted and sponsored by Flexwebhosting BV