Home Forum Boeken Registreren Zoeken
    

Hemd Van Je Lijf: Stipje88


Dit keer kreeg Stipje88 weer de eer! Ze heeft veel meegemaakt na de laatste keer HVJL dus ben je nieuwsgierig hoe het nu allemaal gaat? Je kunt het hier lezen..

1. Hoe ziet een doordeweekse dag er bij jou uit? 

Op een werkdag ben ik gezellig bij een gezinnetje thuis met hun pasgeboren baby en eventuele andere kindjes.

Op een vrije dag, zette ik meestal om 08.00 de wekker maar was vaak al eerder wakker.. Ik ging dan meestal elke dag een HHtaak doen, 3x in de week sporten en/of afspreken met vriendinnen.

Nu met een kleintje, ligt het er aan hoe de nacht is verlopen. De ene keer blijf ik samen met haar wat langer in bed.. andere keer sta ik vroeg op.
Ik leer steeds beter de dag te nemen hoe die komt. Ik ben al blij als ik de tijd krijg om te ontbijten en mezelf op te frissen! Haha...

2. Zit er nog een betekenis achter je forum naam? 
Mijn eerste eigen pony was wit met zwarte stipjes! Vandaar Stipje..

3. Wat zijn je hobby's, wat vind je leuk om voor jezelf te doen? 
Ik vind het heerlijk om lekker te sporten. Fitness, en daar ook wat groepslessen als Zumba en Pilates.
Verder ben ik actief vrijwilliger bij de voltige vereniging van een vriend van ons. Ik longeer 1 van de paarden tijdems de trainingen 2x per week.

4. Wat betekent dit forum voor jou? 
Troost, herkenning en een plek om je hart te kunnen luchten. Jullie weten onderhand meer van mij dan sommige vrienden. Dat het zo'n wending zou krijgen is wel heel speciaal. En iedereen heeft zo meegeleeft.


5. Hoe ben je op dit forum terecht gekomen? 

Via google geloof ik.
Vond het een fijn en overzichtelijk forum en niet zo drukke topics. Dat kletst wat fijner vind ik zelf.


6. Waar zie je jullie gezin over 5 jaar? 

Ik hoop ten eerste dat we allemaal in goede gezondheid verkeren.. Dat we een echte bruiloft mogen hebben gehad en wie weet een broertje of zusje voor Jessa.


7. Wat voor soort moeder ben je? 

Pfoe dat vind ik nog lastig te zeggen. Ik ben wat milder als ik van te voren dacht. Doe niet zo moeilijk over samen slapen, en vind het belangrijk dat ze weet dat ik er voor haar ben. Ik heb haar graag dicht bij me.
Ik hoop een lieve en consequente moeder te worden/zijn. Zodat ze sterk en zelfstandig in haar schoenen zal staan.


Vraag van Madeliefff aan jou: 

Stipje, ik hoop dat je inmiddels een ritme hebt kunnen vinden. Het lijkt me zo raar om na al die tijd dan toch ineens moeder te zijn.. Ik las over je blues, en kan me dat zomaar voorstellen... Hoe gaat het nu met je? 

Het begint nu een beetje te landen allemaal. We zijn dan wel 8 weken verder inmiddels. Nu Jessa wat ouder is en je echt contact hebt met elkaar, lijk ik wat meer uit mijn schulp te kruipen.
Ik hou graag alle ballen zelf in de lucht, en er zijn nog steeds wel eens momentjes dat ik weer meer wil dan ik kan.. Gelukkig kent manlief inmiddels mijn gebruiksaanwijzing en die trapt regelmatig even op de rem.
Als Jessa straks wat beter afgekolfde melk uit de fles drinkt, dan hoop ik het sporten op te kunnen pakken. Dat zorgt vaak wel voor meer rust in mijn hoofd.

Als ik weer moet gaan werken, zal ik ook weer een nieuwe balans moeten vinden. Daar zie ik ook best tegenop. Gelukkig duurt dan nog een poos! Eerst lekker genieten van ons meisje.

Is de donor nu nog betrokken, en hoe voelt dat voor jou? 

De donor is zeker nog betrokken. We appen af en toe, ik stuur soms een foto door en ze is ook op kraambezoek geweest. Daar voelden we ons beiden goed bij. Van te voren hadden we aangegeven dat als 1 van ons het niet zou willen, we dat ook eerlijk uit zouden spreken.
Het was een heel bijzonder moment.. en ik besefte meer dan ooit, dat Jessa er zonder haar hulp niet was geweest.
Hoe het contact nu verder zal gaan, laten we een beetje op z'n beloop.
Ik vind het in elk geval fijn dat de drempel naar contact zo laag is. Zeker als Jessa behoefte krijgt aan informatie of contact.

Ik geef het stokje door aan: Rean

Vraag aan Rean:
Je bent inmiddels de trotse mama van *Max, Lara en Leon. Het pad wat jij hebt bewandelt is niet makkelijk. Hoe verloopt zo'n pgd traject en hoe heb je het traject ervaren? En voelde je je daardoor ook anders bij de zwangerschap van Leon?


Print dit | Verstuur dit | Hits: 2625

Reacties

Rean
28-apr-2016

Wat blijft het bijzonder Stipje!

Vind het zo super knap van jou en je donor dat jullie zulk goed contact onderhouden en ook duidelijk elkaars gevoel bespreken en dit accepteren en respecteren.

Petje af en lekker genieten van je meisje

x

http://www.zwangerschapsforum.nl/index.php?module=pagesetter&func=viewpub&tid=8&pid=373
http://www.meermuurstickers.nl/
http://www.jekindopdefoto.nl/
http://kdvduizendschoon.nl/
http://www.flexwebhosting.nl/index.php/homepage/
http://www.hoppinup.etsy.com/

Wie is online

op het moment geen leden online.

Je bent een anonieme gebruiker. Je kunt je gratis registreren door hier te klikken

Copyright (©) Zwangerschapsforum.nl. Kop-afbeelding: Karin van de Wiel fotografie.
Zwangerschapsforum.nl is proudly hosted and sponsored by Flexwebhosting BV