Home Forum Boeken Registreren Zoeken
    

Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie
Vorige onderwerp Printervriendelijke versie Log in om je privé berichten te bekijken Volgende onderwerp
Auteur Bericht
KimmOffline
Onderwerp: Huisregels  BerichtGeplaatst: 22 jun 2011 - 12:09
Site Admin


Geregistreerd op: 19-nov-2004
Berichten: 9402

Status: Offline
Je bent te gast op een prachtig en gastvrij forum, stel je dus vriendelijk en beleefd op. Discriminerende en/of racistische opmerkingen en andere vormen van grof verbaal geweld zijn hier absoluut niet toegestaan. Dus ook het beledigen van mede-forummers en teamleden niet.

Gebruik de zoekfunctie:
Kijk eerst eens of je vraag al eens eerder aan bod is geweest en of het daar gegeven antwoord jou ook uit de brand kan helpen. De functie zoeken vind je aan de bovenkant in de navigatie van het forum.

Medisch gerichte vragen:
Voor het vragen van een diagnose of aanwijzingen voor medicijngebruik verwijzen wij je naar je huisarts of specialist. Wij zijn geen arts!


Plaats geen reclame-uitingen (spam):
Ons forum is niet bestemd voor commerciële reclame-uitingen, niet in de vorm van afbeeldingen en niet in de vorm van links naar commerciële pagina's. Dit heeft betrekking met alles op het forum dus ook je profiel, je username, je handtekening... Kortom alles!

Geen enquêtes of studieonderzoeken.
Het is niet toegestaan leden op te roepen een enquête in te vullen of mee te doen aan een onderzoek voor opleiding, studie of mediadoeleinden.
Hierbij valt te denken aan tijdschriften, radio enz.

Werven van stemmen:
Het werven van stemmen, voor verkiezingen in welke vorm ook, is niet toegestaan. Topics en/of berichten die hiervoor wel worden gebruikt zullen verwijderd worden.

Anoniem blijven:
Het zwangerschapsforum is een openbaar forum. Andere mensen (dus ook bekenden van je) kunnen zien wat je schrijft. Hou hier rekening mee. Indien je onherkenbaar wilt blijven, kies dan een nickname waarmee je niet herkenbaar bent. Wij raden je af je eigen naam te gebruiken, zeker in combinatie met je achternaam. Internet is alles behalve anoniem en veilig, bedenk dan ook goed wat je wel dan niet met ons wil delen.
Publiceer nooit persoonlijke informatie, zoals adres, telefoonnummer en emailadres in een bericht op het forum. Wees ook zeer voorzichtig met mededelingen over afwezigheid op je huisadres (vakantie!). Wil je gegevens uitwisselen met een ander forumlid, gebruik dan de PB functie.

Verwijderen van accounts en berichten:
* het is NIET toegestaan om meerdere berichten van je zelf aan te passen of te verwijderen. Mocht je dit om welke reden dan ook willen doen, neem dan contact op met een van de beheerders. Indien je zonder overleg je berichten aanpast, zullen de admin en moderators overwegen je te verbannen.
* Accounts worden niet verwijderd. Ditzelfde geldt voor de topics die je hebt geopend of waarin je hebt meegeschreven. Je bent en blijft zelf verrantwoordelijk voor je eigen berichten en topics.
* Het is niet toegestaan om onder 2 (actieve) of meerdere accounts te posten. Mocht je om welke redenen een ander account willen aanmaken dan wordt er van je verwacht dat je contact opneemt met een moderator of admin om je vorige account te deactiveren.

Fakers:
Met enige regelmaat komen fakers voor op het forum. Heb je een vermoeden dat verhalen/accounts niet kloppen, meld dit aan een moderator of admin. Deze zullen het account verder onderzoeken en bij zeker te zijn van misbruik van het forum wordt dit lid direct verwijderd van het forum.

Gebruik van avatars en banners:
Het gebruik van avatars en banners/tickers zijn toegestaan op het forum. Houd er wel rekening mee dat de banners of avatars niet te groot zijn (uitrekken van topics) of dat er te veel banners in je onderschrift staan. Ook te veel tekst kan storend zijn. Bij te veel tekst of banners of een te banner of avatar groot zal admin of moderator contact met je opnemen met als vraag dit te veranderen.

Tot slot:
Het forum is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de berichten die worden geplaatst door de leden.
Admin en moderator behouden te allen tijde het recht voor om tekst, post, accounts etc. zonder opgave van redenen te verwijderen.
De Admin kan contact opnemen met de ‘abuse afdeling’ van je provider, dit kan uiteindelijk leiden tot het afsluiten van je internetaccount.


Laatst aangepast door Kimm op 23 okt 2014 - 14:50, in totaal 1 keer bewerkt
 
 Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht  
Reageer met quote Naar boven
K.D.JOffline
Onderwerp: Huisregels  BerichtGeplaatst: 16 jul 2012 - 09:51Geregistreerd op: 16-jul-2012
Berichten: 2

Status: Offline
Hallo ik ben K. Ben nu 5 jr getrouwd.Ik ben nu net 5,5 weken zwanger t is nog erg pril. Maar we zijn super blij voor ons heeft het nl 6 jr geduurd voordat ik eindelijk zwanger was. We hebben IVF en icsi behandelingen gehad maar net de dag voordat we mochten testen ging het iedere keer mis. Op dit moment voel ik me erg onzeker en ben zo bang dat het mis gaat ik heb wel kwaaltjes en ik hoop dat ik hier enigzins een beetje gerust gesteld kan worden
 
 Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht  
Reageer met quote Naar boven
IrisOffline
Onderwerp: Huisregels  BerichtGeplaatst: 16 jul 2012 - 10:01Geregistreerd op: 25-nov-2007
Berichten: 35077
Woonplaats: In een heel mooi huisje
Status: Offline
Welkom K.

Hier kun je een eigen topic maken en je daarin voorstellen. Dat is wat overzichtelijker dan bij de huisregels Wink
Gefeliciteerd met je zwangerschap en hopelijk een plakkertje voor jullie deze keer!

_________________
Liefs ♥, Iris

Er zullen handen zijn die je dragen
en armen waar je veilig bent
en mensen die zonder vragen
zeggen dat je welkom bent

Geboorte: 3410 gr en 52 cm
5,5 jaar: 24,2 kg en 125,5 cm
6 jaar: 24,6 kg en 130 cm
 
 Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage  
Reageer met quote Naar boven
Berichten van afgelopen:     
Ga naar:  
Tijden zijn in GMT + 1 uur
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie
Vorige onderwerp Printervriendelijke versie Log in om je privé berichten te bekijken Volgende onderwerp
Powered by PNphpBB2 © 2003-2007 The PNphpBB Group
Credits

Wie is online

op het moment geen leden online.

Je bent een anonieme gebruiker. Je kunt je gratis registreren door hier te klikken

Copyright (©) Zwangerschapsforum.nl. Kop-afbeelding: Karin van de Wiel fotografie.
Zwangerschapsforum.nl is proudly hosted and sponsored by Flexwebhosting BV